Hopp til innholdet

FAQ

Kort: 40 esker, Duftlys: 36 esker, Gaveposer 40 poser, Tannbørster: 30 esker.

Gaveposene sendes fra en samarbeidspartner med eget lager. Ettersom det er ferskvare blir de pakket etter bestilling er lagt- derfor tar det litt lengre tid å få disse enn våre andre produkter.

Ja, det er mulig, men da må dere betale frakten selv. Dette kan avtales med Dugnad Norge på info@dugnadnorge.no.

Fyll ut vårt bestilling skjema på nettsiden, eller send oss en skriftlig bestilling med riktig antall og leveringsdresse med telefon nummer til vår mailadresse info@dugnadnorge.no. Vi trenger også kontaktinformasjon til faktura ansvarlig. 

Betalingsfristen er 14 dager ved forhåndssalg og 30 dager ved direktesalg.

Alle som er over 18 år kan stå som faktura ansvarlig. Dette er fordi en som er under 18 regnes som mindreårig og kan ikke gjøres ansvarlig for en eventuelt ubetalt regning. Les gjerne mer under Vergemålsloven 

Dere vil få en faktura fra oss sammen med varene. Fakturaen sendes til faktura mottaker på mail og beløpet betales til vårt kontonummer innen betalingsfristen utløper. 

Dere har 30 dager returrett etter at varene er mottatt. Retur må avtales med oss på info@dugnadnorge.no. Returnerte varer må være uåpnet og i samme stand som da de ble mottatt. OBS: Returrett gjelder ikke på gaveposene. 

Begge måter fungerer fint, men de fleste velger å forhåndsselge dugnadsproduktene for så å legge en bestilling på eksakt antall. Mye salg foregår digitalt, på mail og særlig på sosiale medier. Om man vil gå rundt på dører i nabolaget er det også mange som har hatt suksess med å bestille opp varene for å ha et fysisk produkt å ta med på salgsrunden.

Ja, dette kan lastes ned fra hjemmesiden vår eller vi kan sende ut på mail.

Ja, ta kontakt så kan vi lage til et tilpasset salgsmateriell. 

Det kommer helt an på hvor mye dere klarer å selge, bruk gjerne vår dugnadskalkulator for å beregne hvor mye dere kan tjene.

Absolutt, send oss en mail på info@dugnadnorge.no eller ring oss for å oppgi antallet.