DugnadNorge

FAQ

Hva er minstebestilling på dugnadsproduktene?

Kort: 40 esker, Duftlys: 36 esker, Gaveposer: 40 poser, Tannbørster: 30 esker, Sokker: 40 esker, Såpesett: 40 esker, Led-lys: 36 sett.

Hvorfor er det lengre leveringstid på gaveposer med kaffe og sjokolade?

Gaveposene sendes fra en samarbeidspartner med eget lager. Ettersom det er ferskvare blir de pakket etter bestilling er lagt- derfor tar det litt lengre tid å få disse enn våre andre produkter.

Kan man bestille mindre antall enn minstebestilling?

Ja, det er fullt mulig, men da  betaler dere frakten selv. Dette kan avtales med DugnadNorge på info@dugnadnorge.no. Om dere handler for totalt 5000,- er det uansett fri frakt fra oss. 

Hvordan bestiller vi dugnadsproduktene?

Fyll ut vårt bestilling skjema på nettsiden, eller send oss en skriftlig bestilling med riktig antall og leveringsdresse med telefon nummer til vår mailadresse info@dugnadnorge.no. Vi trenger også kontaktinformasjon til faktura ansvarlig. 

Hvor lang betalingsfrist har vi?

Betalingsfristen er 14 dager ved forhåndssalg og 30 dager ved direktesalg.

Hvem kan være faktura ansvarlig?

Alle som er over 18 år kan stå som faktura ansvarlig. Dette er fordi en som er under 18 regnes som mindreårig og kan ikke gjøres ansvarlig for en eventuelt ubetalt regning. Les gjerne mer under Vergemålsloven 

Hvordan betaler vi for dugnaden?

Dere vil få en faktura fra oss sammen med varene. Fakturaen sendes til faktura mottaker på mail og beløpet betales til vårt kontonummer innen betalingsfristen utløper. 

Hva skjer om vi ikke klarer selge alle varene?

Ved direktesalg har dere 30 dager returrett etter at varene er mottatt. Retur må avtales med oss på info@dugnadnorge.no. Returnerte varer må være uåpnet og i samme stand som da de ble mottatt. OBS: Returrett gjelder ikke på gaveposene. 

Er det best å forhånds-selge eller direkte-selge dugnadsproduktene?

Begge måter fungerer fint, men de fleste velger å forhåndsselge dugnadsproduktene for så å legge en bestilling på eksakt antall. Mye salg foregår digitalt, på mail og særlig på sosiale medier. Om man vil gå rundt på dører i nabolaget er det også mange som har hatt suksess med å bestille opp varene for å ha et fysisk produkt å ta med på salgsrunden.

Finnes det noe salgsmateriell vi kan bruke?

Ja, dette kan lastes ned fra hjemmesiden vår eller vi kan sende ut på mail.

Er det mulig å få logoen sin på salgsmateriellet?

Ja, ta kontakt så kan vi lage til et tilpasset salgsmateriell. 

Hvor mye kan man tjene på dugnad?

Det kommer helt an på hvor mye dere klarer å selge, bruk gjerne vår dugnadskalkulator for å beregne hvor mye dere kan tjene.

Kan vi etterbestille varer?

Absolutt, send oss en mail på info@dugnadnorge.no eller ring oss for å oppgi antallet.