DugnadNorge

4 pakning med bambus tannbørster

TANNBØRSTER MED EKSKLUSIVT DESIGN

Innkjøpspris     kr. 100,- pr. eske
Utsalgspris       kr. 250,- pr. eske
Fortjeneste     kr. 150,- pr. eske

Børsten er i myk kvalitet og er skånsom for tennene.
Tannbørstene kommer i en fin forpakning laget av miljøvennlig og resirkulerbar papp. Fire forskjellige varianter av tannbørster i en pakke, alle med forskjellige tekst og farge.
 

Bambus tannbørster er et godt dugnadsprodukt, da de er en forbruksvare og noe alle trenger! 

Eks.: Hvis dere er en dugnadsgruppe på 15stk. som selger 20 pakker hver tjener dere kr. 45.000,-
 

Bambus har mange gode egenskaper og er et miljøriktig alternativ til tannbørster av plast. Det er et nedbrytbart materiale som krever minimalt med stell, og trenger vanligvis ikke kunstig gjødsel eller vanning. Bambusplanten er verdens raskest voksende treaktige plante, og noen arter kan vokse med opptil en meter per dag! Derfor er tannbørster av bambus et godt valg av dugnadspodukt!

Å selge bambustannbørster kan være en flott dugnadsaktivitet, spesielt med tanke på miljøbevisstheten som stadig øker blant forbrukere.

Her er noen gode salgstips for å selge bambustannbørster:

Fokus på miljøvennlighet: Fremhev fordelene ved å bruke bambus, som at de er biologisk nedbrytbare og laget av bærekraftig materiale. Fortell kunden at de bidrar til å redusere plastavfall ved å bruke bambustannbørste isteden for vanlig plast tannbørste.

Designtannbørster: Tannbørstene skiller seg ut fra andre bambus tannbørster med morsomme tekster og fine farger på skaftet.

Kjekt å ha: Det er utrolig kjekt å ha noen ekstra tannbørster liggende i skapet, i tilfelle man får uventet overnattingsbesøk. Har man hytte kan det være veldig lurt å ha et ekstra sett liggende på hytta om man skulle glemme tannbørsten hjemme.

Lykke til med salget!

Du kan lese mer om bambus her: https://no.wikipedia.org/wiki/Bambus