DugnadNorge

FAQ

Hva er minstebestilling på dugnadsproduktene?

Kort: 40 esker, Duftlys: 36 esker, Gaveposer: 40 poser, Tannbørster: 30 esker, Sokker: 40 esker, Såpesett: 40 esker, Led-lys: 36 sett.

Dersom dere velger å selge flere produkter gjelder ikke minimumsantallet pr produkt. Handler dere for 5000 kr eller mer er det fri frakt fra oss.

Kan man bestille mindre antall enn minstebestilling?

Ja, det er fullt mulig, men da  betaler dere frakten selv. Dette kan avtales med DugnadNorge på info@dugnadnorge.no. Om dere handler for totalt 5000,- er det uansett fri frakt fra oss. 

Hvorfor er det lengre leveringstid på gaveposer med kaffe og sjokolade?

Gaveposene sendes fra en samarbeidspartner med eget lager. Ettersom det er ferskvare blir de pakket etter bestilling er lagt- derfor tar det litt lengre tid å få disse enn våre andre produkter.

Hvordan bestiller vi dugnadsproduktene?

Fyll ut vårt bestillingsskjema på nettsiden, eller send oss en skriftlig bestilling med riktig antall og leveringsdresse med telefonnummer til vår mailadresse info@dugnadnorge.no. Vi trenger også kontaktinformasjon og telefonnummer til fakturaansvarlig. 

Hvor lang betalingsfrist har vi?

Betalingsfristen er 14 dager ved forhåndssalg og 30 dager ved direktesalg.

Hvem kan være fakturaansvarlig?

Alle som er over 18 år kan stå som faktura ansvarlig. Dette er fordi en som er under 18 regnes som mindreårig og kan ikke gjøres ansvarlig for en eventuelt ubetalt faktura. Les gjerne mer under Vergemålsloven 

Hvordan betaler vi for dugnaden?

Dere vil få en faktura fra oss sammen med varene. Fakturaen sendes til fakturamottaker på mail og beløpet betales til vårt kontonummer innen betalingsfristen utløper. 

Hva skjer om vi ikke klarer selge alle varene?

Ved direktesalg har dere 30 dagers returrett etter at varene er mottatt. Retur må avtales med oss på info@dugnadnorge.no før faktura forfaller. Returnerte varer må være uåpnet og i samme stand som da de ble mottatt. OBS: Returfrakt dekkes av dugnadsgruppen. Returrett gjelder ikke på gaveposene. 

Er det best å forhåndsselge eller direkteselge dugnadsproduktene?

Begge måter fungerer fint, men de fleste velger å forhåndsselge dugnadsproduktene for så å legge en bestilling på eksakt antall solgte produkter. Mye salg foregår digitalt, på mail og særlig på sosiale medier.

Direktesalg er fint om man ønsker å ha med det fysiske produktet på salgrunden.

Finnes det noe salgsmateriell vi kan bruke?

Ja, dette kan lastes ned fra hjemmesiden vår eller vi kan sende ut på mail.

Er det mulig å få logoen sin på salgsmateriellet?

Ja, ta kontakt så kan vi lage til et tilpasset salgsmateriell. 

Hvor mye kan man tjene på dugnad?

Det kommer helt an på hvor mye dere klarer å selge, bruk gjerne vår dugnadskalkulator for å beregne hvor mye dere kan tjene.

Kan vi etterbestille varer?

Absolutt, send oss en mail på info@dugnadnorge.no eller ring oss for å oppgi antallet. 

Vi gir fri frakt på en etterbestilling, ved ytterligere etterbestillinger utover dette, er det dugnadsgruppen som dekker frakten.