DugnadNorge

Dugnad for klassen

Å selge dugnadsprodukter for å kunne dra på klassetur eller fylle klassekassen har flere fordeler og kan være en smart løsning for å finansiere en tur for elevene. Vi tilbyr et stort utvalg av gode dugnadsprodukter med høye kvaliteter og gode fortjenester.

Produktene oppleves som lettsolgte, da de appellerer til mange og da utsalgsprisene er fornuftige. 

Man kan gjøre et digitalt forhåndssalg basert på salgsmateriell, eller bestille opp varer og gjøre fysisk salg til kundene. Og det er såklart også mulig å gjøre begge deler om man ønsker det!

Vi hjelper dere gjerne til å sette i gang dugnaden, slik at dere kan skape hyggelige opplevelser og klasseturer!

 

9B ved Voss ungdomsskole gjennomførte en kortdugnad med oss før de skulle på klassetur. De var 30 elever som solgte 10 kortpakker hver og fortjenesten ble dermed 45.000,-.

 Tilbakemeldingen fra Voss ungdomsskole var følgende:
Det var gode penger å få inn til klassetur. Veldig fine kort som var lett å selge.
Det er mange fordeler ved å selge dugnadsprodukter for å tjene penger til klasseturen!
  1. Ingen kostnad for skolen eller elevene: Ved å selge dugnadsvarer kan elevene tjene inn penger uten at det krever noen form for utlegg fra skolen eller elevenes lommebok. Dette gjør det til en inkluderende måte å finansiere klasseturen på, da alle kan delta uavhengig av økonomisk bakgrunn.

  2. Samle inn penger raskt: Salg av dugnadsvarer gir muligheten til å samle inn penger relativt raskt sammenlignet med andre former for innsamling. Dette gjør det mulig å planlegge klasseturen uten unødvendig ventetid.

  3. Støtter fellesskapsånden: Gjennom å delta i dugnadsaktiviteter lærer elevene betydningen av samarbeid, fellesskap og innsats. Dugnader kan styrke båndene mellom elevene og bidra til å bygge en følelse av samhold og fellesskap i klassen.

  4. Personlig engasjement: Å selge dugnadsvarer gir elevene en mulighet til å ta del i finansieringen av sin egen klassetur. Dette kan øke deres følelse av ansvar og engasjement for turen, samtidig som det gir dem mestringsfølelse over å ha bidratt til å gjøre turen mulig.

    Enten du er en lærer, foreldregruppeleder eller elevrådsrepresentant, kan organiseringen av en dugnad være en enkel og effektiv måte å nå målet om å finansiere klasseturen på. Vi har hjulpet mange klasser med dugnad for å tjene opp penger til mange spennende opplevelser!

SLIK GÅR DU FREM FOR GJENNOMFØRE DUGNADEN:

Planlegg dugnaden: 

Planlegg hvilke produkter dere ønsker å selge for å samle inn penger til klasseturen. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som er egnet for dugnadsalg i ulike settinger og til ulike målgrupper.

Ta kontakt med oss: 

Vi anbefaler å sende oss en mail for å gi beskjed om at dere setter i gang en dugnad, og hvilke produkter dere planlegger å selge. Dette er for å sikre at det er nok varer på lager når dere legger bestillingen.

Sett i gang dugnaden: 

Gi alle som skal selge god informasjon om produkter, mål og tidspunkter for dugnaden. Distribuer salgsmateriellet og sett en dato for start og avslutning. Vi anbefaler 2-3 uker med dugnadsalg. Om dere ønsker å forhåndsselge før dere bestiller varer bruker dere salgsmateriellet til å sende rundt. Ønsker dere fysiske produkter og direkte salg bestiller dere opp et ønsket antall.
Planlegg salgsaktiviteter og markedsføringskampanjer for å få ordentlig fart på salget av dugnadsproduktene. Dette kan inkludere alt fra å selge dør til dør og arrangere salgsarrangementer i lokalsamfunnet, til å markedsføre produktene på sosiale medier og via e-post.

Bestill produktene: 

Send inn en total bestilling til oss via bestillingskjema på nettsiden eller på en mail til info@dugnadnorge.no.

Motta varene: 

Vi sender normalt ut varene 1-3 dager etter bestilling via PostNord. Den som er ansvarlig for å ta imot varene vil få en mail eller melding med sporingsinformasjon.

Betal for varene: 

Når varene sendes ut vil det også sendes en faktura på mail til den som er faktura ansvarlig. Om dere allerede har solgt varene vil det være 14 dagers frist på fakturaen. Om dere ønsker å selge varene etter at de er motatt vil det være 30 dagers frist på fakturaen.

Så er det bare å begynne å glede seg til klasseturen!

Klassetur dugnad